Bart Peperkamp

Mijn naam is Bart Peperkamp, geboren in 1989, woonachtig in Herveld en in mijn dagelijks leven werkzaam als accountant bij PricewaterhouseCoopers. Door mijn basisschoolperiode op de St. Willibrordusschool ben ik al vroeg in aanraking gekomen met de MOV en haar projecten in Tanzania. Ik koester de fascinerende verhalen van meester André en de jaarlijkse sponsorlopen.

In 2008 was ik bevoorrecht om aan de eerste jongerenreis naar Tanzania deel te nemen. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe goed het werk is dat de MOV verricht aldaar en hoe broodnodig deze hulp is. Een onbeschrijfelijk mooie en indrukwekkende reis die ik mezelf als de dag van gister nog kan herinneren. De indrukwekkendste reis uit mijn leven.

Sinds januari 2019 maakt ik onderdeel uit van de MOV. Ik hoop zo een steentje te kunnen bijdragen aan de projecten van de MOV en de leefwereld van de mensen aldaar te verbeteren. Met mijn eigen ogen heb ik kunnen bewonderen dat met alle “beetjes” hulp vanuit Nederland mooie projecten gerealiseerd kunnen worden die de mensen in Tanzania direct helpen. Doe niet niets, omdat je niet alles kunt doen!