Reizen

Om, als relatief kleine goede-doelen-organisaties, ook toekomstbestendig te zijn en ook om steeds genoeg draagvlak voor je projecten en activiteiten te hebben en te houden organiseren we o.a. reizen naar Tanzania.

Deze reizen zijn bedoeld om mensen/jongeren kennis te laten maken met het “echte” leven in een derdewereldland. We willen de deelnemers laten ervaren, zien, ruiken, proeven hoe mensen in een ontwikkelingsland leven. Hoe de realiteit van alledag er voor Tanzanianen in de binnenlanden uitziet.

Daarom brengen we de reisgenoten naar Tanzania en brengen ze in contact met de mensen/jongeren in het binnenland van Tanzania. Naast dit indrukwekkende gedeelte van de reis is er in het tweede gedeelte ook een gedeelte waarin we kennis maken met het toeristische Tanzania (Victoriameer, Serengeti etc.)

De deelnemers gaan na deze reis hopelijk met een andere kijk op het leven naar huis. Hopelijk hebben ze een onvergetelijke reis gehad en krijgen wij nieuwe en enthousiaste ambassadeurs voor ons werk.

We hebben inmiddels 5 jongerenreizen georganiseerd (2008 {2 keer} – 2011 – 2015 -2019). In 2022 hebben we onze eerste volwassenenreis gemaakt.