De gezinnen

De familie van Christian & Leonida

De oudste zoon John Bosco. Hij is inmiddels getrouwd en heeft een eigen gezin
De jongste dochter Evitha heeft albinisme

Het gezin van Christian en Leonida bestaat uit 9 personen. Van de 7 kinderen zijn er 2 kinderen met albinisme. Het is een arme familie, die naar Chabalisa is gemigreerd vanuit een ander district. 3 van hun kinderen zijn gestopt met school, omdat ze de kosten niet kunnen betalen.

De familie van Jenesta & Adrian

Jenesta

Jenesta en Adrian wonen in Chabalisa. Jenesta is de tweede vrouw van Adrian en woont met haar 2 kinderen apart van haar man. Ze moet land huren om voedsel op te verbouwen.

De familie van Yudestina & Julius

Zij hebben samen 3 kinderen en wonen in een huurhuis.
Yudestina heeft albinisme. Ze is thuis om voor de kinderen te zorgen. Zij bezitten geen land om voedsel op te verbouwen. Julius werkt als loonarbeider.

Rejina Jackson

Rejina woont in Chamchuzi village. Ze heeft nog 2 zussen. Haar moeder is gescheiden. Ze verblijft in een kostschool en is gedurende haar hele schoolperiode niet bij haar ouders geweest.

Dawson Bujuri

Dawson woont in Nyamwala village. Zijn moeder is blind en bedelt voor eten en geld. Zijn moeder en hij wonen bij een oom. Dawson verblijft op een kostschool.

Ivanus Sabas

Ivanus komt uit een gezin met 6 kinderen, waarvan 3 meisjes en 3 jongens. Alle jongens uit het gezin hebben albinisme. Hun vader zorgt niet voor de kinderen. Hun moeder bedelt voor geld en eten. De meisjes uit het gezin kunnen niet naar school. Alle jongens gaan naar een kostschool.