Jongerenreis 2015!

Jongerenreis naar Tanzania (Wie gaat er nu met ons mee??)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn het verleden zijn we verschillende keren met jongeren op reis geweest naar Tanzania. Deze reis heeft op deze jongeren, de begeleiders en de organisatoren maar ook de jongeren en de begeleiders in Tanzania zoveel positieve indrukken achtergelaten dat we het plan hebben opgevat om te polsen of er belangstelling is voor een volgende reis in 2015.

Daarom ons plan: Doel om tijdens de zomer van 2015 een reis [ ongeveer 3 weken] voor jongeren te organiseren naar Tanzania. We willen dan in contact komen met jongeren uit die regio om op die manier iets te leren van elkaar. Dit vanuit een volledig gelijkwaardige positie t.o.v. elkaar en op basis van respect voor elkaars cultuur en opvattingen. 

Het is vooral een reis waarbij communicatie met de ander voorop zal staan. Het motto van deze reis is daarom:

 leren en respecteren – van elkaar.

Ben jij geïnteresseerd in deze reis? Durf je samen met anderen deze uitdaging aan? Ben jij in de zomer van 2015 tussen de 18-22 jaar? Ben je sociaal en betrokken genoeg?  Kan de medemens je iets schelen? Heb je incasseringsvermogen genoeg?  Kortom…wil je met ons mee? Dan moet je dit voor 8 juni schriftelijk kenbaar maken bij Jack Peperkamp of André Hoogveld. We willen dan wel graag lezen in jouw brief waarom je zo graag mee wilt.

Lees hier meer over de reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *